Обзавеждане

Наша основна задача е да създадем комфортни условия за живот в комплекса. В рамките на нашите проекти ние отделяме особено внимание на архитектурно- планировъчните решения, качеството на строителството и материалите и на обзавеждането, за да се чувствате като у дома.

Етажните разпределения и планове на апартаментите са внимателно обмислени и създадени така, че да предоставят максимален уют и възможност за комфортно разположение на мебелите.

С удоволствие ви предлагаме три пакета обзавеждане: „ Стандарт”, „Комфорт” и „Ексклузив”. Трите пакета са старателно избрани от нас в съответствие с изискванията за високо качество, съвременен стил и удобство. Стандартният пакет препоръчваме на тези от вас, които биха желали да отдават апартаментите си под наем. И трите пакета обзавеждане са достъпни за всички типове апартаменти (студия, двустайни и тристайни).

Дизайнът на всички варианти обзавеждане е проектиран в италиански стил, който носи усещане за вечно светещо слънце, спокойствието на морето и хармония. С внимание към всеки детайл дизайнерският ни екип създаде най-добрите решения за ценителите на свежестта и топлината на семейния уют.

Благодарение на голямата площ на френските прозорци в стаите прониква много светлина и чист въздух.

Всяка подробност, всеки детайл обмислихме старателно за да ви потопим в неповторимата атмосфера на Средиземноморието.