За нас

Интерконсулт-В предлага имоти на българското черноморско крайбрежие за сезонно и целогодишно обитаване. В тази сфера работим от 2006 г. Наша главна цел е постоянно да подобряваме предлаганите услуги и да разширяваме своята дейност. В първия построен от компанията апартхотел – Роуз Вилидж, от 2007 год. действа отлична система за отдаване на апартаментите под наем, а наши партньори са големи и надеждни туроператори от Европа и Русия.

Системата ни за обратна връзка позволява да следим за нуждите и желанията на собствениците на апартаменти в комплекса, а нашите специалисти извършват непрекъснат мониторинг на пазара на имоти в България, за да могат да отговорят на изискванията на клиенти и собственици на апартаменти в комплексите.

Нашите услуги:

• Строителство на недвижими имоти на българското Черноморие

• Продажба на апартаменти в България

• Поддръжка

• Консултация по всички въпроси, свързани с процеса на покупко-продажба

• Организиране на огледи


Значителните интелектуални, строителни и технически ресурси на компанията способстват за осъществяване на пълния цикъл на реализация на нашите проекти – от разработване на идейния проект до въвеждане в експлоатация.


И най-важното: основата на всички наши проекти е желанието да създадем комфортни условия за престой в нашите комплекси. В своите проекти отделяме особено внимание на архитектурно-плановите решения, качеството на строителството и материалите и на обзавеждането на апартаментите, за да се чувствате като у дома си.