Лили Бийч Ризорт

 

Лили Бийч Ризорт е комплекс, състоящ се от самостоятелни частни апартаменти и хотелска част. Разположен е в красивия залив Каваци-Веселие, само на 3 км южно от прекрасния туристически център Созопол и на 35 км от Бургас. Комплексът е на 150 метра от плажната ивица на един от най-красивите и предпочитани плажове по българското Черноморие.

Комплекса се състои от три сгради проектирани в един стил. В Лили Бийч Резорт са на разположение външен бар, красив басейн с детска част, детска площадка, фитнес и паркинг. Комплексът е проектиран в италиански стил и напомня на къщите на италианското крайбрежие.

Стаите в хотела разполагат с климатик, кът за сядане, телевизор с плосък екран с кабелни канали, кухня, кът за хранене и собствена баня с безплатни тоалетни принадлежности, душ и сешоар. Стаите в Lily Beach Resort са оборудвани със спално бельо и хавлии.

На разположение на гостите има детска площадка.

Плажът на Шофьорите е на 2,6 км от Lily Beach Resort, а мястото за наблюдение на птици Poda е на 27 км. Най-близкото летище е Бургас, разположено на 48 км.

Lily Beach Resort